Stoppen met roken met behulp van de elektrische sigaret

Wil je dolgraag stoppen met roken, maar zit je een beetje met je handen in het haar omdat het je gewoonweg niet lukt? Probeer dan eens de elektrische sigaret. Het is een toegankelijke manier om te stoppen met roken. Roken is een lastige verslaving die soms erg lastig te doorbreken is. De elektrische sigaret is een methode die werkt, zonder dat het je al teveel moeite kost. De elektrische sigaret is veel minder schadelijk dan een gewone sigaret die je opsteekt.

Wat is elektrisch roken?

Sinds 2003 is de elektrische sigaret op de markt en het is een uitstekend hulpmiddel om te stoppen met roken. Het is een apparaatje op batterijen die je voorziet in je dagelijkse behoefte aan nicotine. Je wordt echter niet blootgesteld aan schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide. Bij deze manier van roken verdamp je een bepaalde (water)vloeistof die je rookt en uitademt. Je kunt kiezen voor een elektrische sigaret met of zonder nicotine. 

De voordelen van elektrisch roken

Met een elektrische sigaret rook je waterdamp met een smaakje. Met de elektrische sigaret krijg je nog steeds je dagelijkse behoefte nicotine binnen, maar de rook stinkt niet bij het uitademen. Je kunt helemaal zelf de hoeveelheid nicotine bepalen die je wilt roken. Stoffen zoals teer en koolmonoxide krijg je bijna of niet binnen met elektrisch roken. Een ander voordeel van elektrisch roken is dat het veel goedkoper is dan gewoon roken. Daarnaast behoren gele nagels en tanden tot het verleden! Kortom, stap over op de elektrische sigaret! Benieuwd waar deze te verkrijgen zijn? Check eSigaretonline.nl eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>